Menu Close

Teambuilding

Locat Events is een professionele partner in outdoor teambuilding evenementen sinds 1990. Wij bieden een uitgebreid gamma van activiteiten, zowel op eigen locatie als op verplaatsing.

Een onvergetelijke ervaring

Je team versterken met een leuke teambuilding, een inspirerende masterclass of gewoon even vergaderen buiten de muren van het bedrijf? Dan ben je bij Locat Events aan het juiste adres! Wij verzorgen de volledige organisatie van jouw teamactiviteit en begeleiden ze van a tot z.

Dankzij ons ruim programma aan teambuilding activiteiten, die we in eigen beheer uitvoeren, bezorgen we jouw team een onvergetelijke dag!

Ons aanbod

Locat Events, dat is:

  • Originele activiteiten die we ook zelf ontwikkelen
  • Twee eigen locaties 
  • Een gedreven team van 20 vaste begeleiders
  • Alles in eigen beheer, organisatie van A tot Z
  • Partner van Bobbejaanland en Sunparks
  • Teambuilding op uw Locatie van Keuze

Onze vergaderlocaties

Comfortabel vergaderen in een ontspannen sfeer, weg van de kantoormuren? Locat Event beschikt over eigen vergaderruimtes die jij kan huren. Ben je op zoek naar de beste catering of wil je een meerdaags event met overnachting organiseren? Dat is allemaal mogelijk op onze eigen locatie de Witte Hoef in Schaffen bij Diest.

Een vergadering combineren met een teambuilding activiteit? Ook dat is geen enkel probleem. Vraag ons zeker naar de mogelijkheden op maat!

00827490082749

Teambuilding voor bedrijven is een cruciaal aspect geworden in de hedendaagse bedrijfscultuur.

Het verhoogt de teamgeest, versterkt de relaties tussen de teamleden en stimuleert de samenwerking op alle niveaus.

Maar wat is nu precies ´teambuilding´? In essentie verwijst het naar een breed scala aan leuke en interactieve activiteiten, ontworpen om het moreel van een team te verhogen en de algehele productiviteit te verbeteren.

Een teambuildingactiviteit kan variëren van een eenvoudige brainstormsessie tot een uitgebreid aanbod van leuke activiteiten, steeds met professionele begeleiding.

De sleutel tot het succes van dergelijke activiteiten ligt in het kiezen van de juiste organisator die de juiste balans kan vinden tussen plezier, .

More info

tags: Teambuilding Voor Bedrijven – Teambuilding Antwerpen – Teambuilding Activiteiten Antwerpen – Teambuilding Regio Antwerpen – Highland Games Teambuilding – 

Wenst u meer info over teambuilding kijk dan vlug op https://locatevents.com/